Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» fener
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyPaz Şub. 08, 2009 9:37 pm tarafından Arslan Bey

» Erzurumspor için en karanlık gün
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyPaz Şub. 08, 2009 5:39 pm tarafından Arslan Bey

» KoMiK AşK SöZLeRi
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyCuma Şub. 06, 2009 11:59 am tarafından Arslan Bey

» 50 kontr ödüllü yarışmamız
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyCuma Şub. 06, 2009 11:58 am tarafından Arslan Bey

» ..DostLuk..
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyPerş. Şub. 05, 2009 5:51 pm tarafından Arslan Bey

» Seksendört
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyPerş. Şub. 05, 2009 5:24 pm tarafından Arslan Bey

» İleri Sayım
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyPerş. Şub. 05, 2009 5:23 pm tarafından Arslan Bey

» Seksendört-4 Duvar
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyPerş. Şub. 05, 2009 5:22 pm tarafından Arslan Bey

» Seksendört-Sesimi Duymuyor Musun
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyPtsi Kas. 17, 2008 10:58 pm tarafından RedLeon

» Seksendört Biyografi
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyPtsi Kas. 17, 2008 10:57 pm tarafından RedLeon

» Seksendört-Son Mektup
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyPtsi Kas. 17, 2008 10:56 pm tarafından RedLeon

» Seksendört-Affet
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyPtsi Kas. 17, 2008 10:56 pm tarafından RedLeon

» Seksendört-K.G.B.
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyPtsi Kas. 17, 2008 10:55 pm tarafından RedLeon

» Seksendört-Ölürüm Hasretinle
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyPtsi Kas. 17, 2008 10:54 pm tarafından RedLeon

» herkeze selam
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyPaz Kas. 16, 2008 12:35 pm tarafından Arslan Bey

» Online Tv İzle (sorun giderildi)
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyCuma Kas. 14, 2008 5:59 pm tarafından Arslan Bey

» nalet olsun içimdeki insan sevgisine
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyCuma Kas. 14, 2008 5:58 pm tarafından Arslan Bey

» İLGİNÇ
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyCuma Kas. 14, 2008 5:57 pm tarafından Arslan Bey

» Mehmet Ali Ağca:
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyCuma Kas. 14, 2008 5:56 pm tarafından Arslan Bey

» Mehmet Ağar:
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması EmptyCuma Kas. 14, 2008 5:55 pm tarafından Arslan Bey

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Takvim Takvim

http://www.xml-sitemaps.com/download/dostlukbirbaska.yetkin-forum.com/sitemap.html
RSS akısı

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Ağlatan İstiklal Marşı yarışması

Ağlatan İstiklal Marşı yarışması Empty Ağlatan İstiklal Marşı yarışması

Mesaj tarafından Arslan Bey Salı Tem. 29, 2008 9:26 pm

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il merkezi ve ilçelerindeki ilköğretim ve liseler arasında yapılan "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışması, duygulu anlara sahne oldu. Yarışma sonunda marşı bütün içtenliğiyle okuyan anasınıfı öğrencisi Zeynep Sansar, katılımcıları ağlattı.

Siirt Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen yarışmaya, Milli Eğitim İl Müdürü Şerafttin Demirci, Milli Eğitim şube müdürleri Ercan Metin, Enis Ören ile il ve ilçelerden gelen öğrenciler ve öğretmenleri katıldı.

İlk olarak ilköğretim okulları arasında yapılan yarışmada, ilçelerden katılan 10 okulun öğrencileri İstiklal Marşı'nı okuyarak kıyasıya yarıştı. Zaman zaman gözyaşlarına hakim olunamayan yarışmada öğrenciler duygulu anlar yaşatırken, yarışma sonunda sürpriz olarak sahneye çıkan 7 yaşındaki Aydınlar (Tillo) İlçesi İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencisi Zeynep Sansar, İstiklal Marşı'nı içtenlikle okumasıyla yarışmayı izleyen katılımcıları ve gazetecileri ağlattı. 2 ay boyunca öğretmenleri tarafından eğitilen öğrenciler, İstiklal Marşı'nı fon müziği eşliğinde okudu.

Yarışma sonunda ilköğretim okullarında Mehmetçik İlköğretim Okulu'ndan Elif Şare birinci, Halide Kutlualp İlköğretim Okulu'ndan Merve Gökmen ikinci ve Kurtalan Yeni Doğan İlköğretim Okulu'ndan Gökmen Evin Çiçek üçüncü oldu. Liselerde birinciliği Pervari Lisesi'nden İsmail Özer, ikinciliği Kız Meslek Lisesi'nden Sümeyre Danış ve üçüncülüğü de Yavuz Sultan Selim Lisesi'nden Fidan Ekinci kazandı.
Arslan Bey
Arslan Bey
Administrator
Administrator

Karakter Sayfası
Rep Puanı:
Ağlatan İstiklal Marşı yarışması Left_bar_bleue200/200Ağlatan İstiklal Marşı yarışması Empty_bar_bleue  (200/200)

http://dostlukbirbaska.yetkinforum.com

- Similar topics